Logo

 

Prijavnica

Prijavom putem digitalnog obrasca te dolaskom na upise (fotografiranje) ili slanjem vlastitih fotografija putem službenih kanala firmi "Serene pro/Točke na i", Vaši podatci postat će dio baze statista/statista sa zadatkom/glumaca/ostalih umjetnika, a u vlasništvu spomenutih firmi.

Podatci će se koristiti u svrhu pretraživanja, slanja trećim stranama (produkcijama, casting managerima, marketinškim agencijama, TV kućama...) s ciljem da Vas odaberu/angažiraju za određeni projekt (TVC, film, serijal i sl.).

Kontakt podatci koristit ćemo kako bi Vas obavještavali o projektima, tako saznali da li ste zainteresirani za rad te obavještavali o terminima i lokacijama snimanja.

 

Popunjavanjem ove prijavnice Vi pristajete na:

  • raspolaganje s Vašim osobnim podatcima te na sve ostale uvjete suradnje navedene u Pravilniku (terms and conditions) koji možete pročitati na ovom linku.

Svaki član, čiji se podatci nalaze u bazi podataka u vlasništvu Serene pro d.o.o i Točke na i d.o.o, ima pravo u bilo kojem trenutku, pismenim putem, zatražiti trajno brisanje iz baze. Mail za slanje pismenog zahtjeva je serenapro@serenapro.hr (navesti ime i prezime u mailu te pisani zahtjev).

 

NAPOMENA: ako se profesionalno bavite glumom/plesom/modelingom te posjedujete profesionalne fotografije, molimo da ih šaljete na serenapro@serenapro.hr

Osnovne informacije
x
Izgled
Mjere
Measures
Podaci za plaćanje
Dodatne opcije
Vještine i napomene
Jezici
Što vas zanima?
Odznači sve Označi sve
Vrsta umjetnika
Odznači sve Označi sve
Iskustvo
Napomene
Životopis (samo profesionalci kako u glumi tako u sportu, glazbi itd.)
Resetiraj filter
DatotekaAkcije